Verzenden & retourneren

 

 

Verzenden

Voor de verzending en bezorging van onze pakketten en brievenbus post werken wij met PostNL en DHL. Wanneer je een bestelling bij ons plaats op maandag tot en met vrijdag voor 15.00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag. Bestellingen na dit tijdstip worden de volgende (werk) dag verzonden. Voor bestellingen op vrijdag na 15.00 uur, zaterdag en zondag geldt dat wij deze op maandag verzenden.

Verzendkosten
Wij verzenden bestellingen binnen Nederland. Bestellingen worden bij ons ten aller tijde gratis verzonden. Er is dan ook geen minimum orderbedrag.

Track & Trace
Je pakket bestelling wordt altijd in een traceerbaar pakket verzonden. Dit kan een (traceerbaar) brievenbuspakketje zijn of een normaal pakket. Op de dag van verzending van je bestelling ontvang je een Track & Trace mail. Met de link in deze mail kun je jouw pakket traceren en op de dag van bezorging zien in welk tijdvak het bezorgd zal worden.

Brievenbuspost
Wanneer je bestelling in een brievenbuspakje past dan ontvang je geen Track & Trace code per mail. Je hoeft dan echter ook niet thuis te zijn voor ontvangst. 

Bezorging in Nederland
Doorgaans worden bestellingen de dag na verzending bezorgd. Meestal heb je jouw bestelling dus al een dag nadat je besteld hebt, wanneer je dit voor 15.00 uur doet, binnen.

Helaas kan het af en toe gebeuren dat een (post) pakket er een dag langer over doet. Hou hier vooraf rekening mee om teleurstelling van een te laat ontvangen pakket te voorkomen.

Niet thuis
Wanneer je niet thuis bent en je bestelling niet door de brievenbus past, probeert de bezorger je pakket bij de buren achter te laten. Lukt dat niet, dan wordt er de volgende dag een tweede bezorgpoging gedaan, of je pakket gaat naar een afhaallocatie waar je het op kunt halen. Je krijgt in alle gevallen een ‘Niet thuis’-bericht in de brievenbus waarop staat waar je pakket is.

 

Retourneren

 

Hermansbikes.com doet haar best alle producten op de website zo goed mogelijk aan u te tonen met foto's en toe te lichten met uitgebreide beschrijvingen. Elke order die we ontvangen wordt vervolgens met grote zorgvuldigheid verwerkt en verzonden. Mocht een product echter toch niet voldoen aan uw verwachting, dan bieden wij de mogelijkheid het aangeschafte product te ruilen of te retourneren.

Mocht het product niet naar wens zijn, dan kunt u deze retourneren m.b.v. het meegeleverde retourformulier. De kosten voor het terugsturen van het product zijn voor uw rekening. Deze kosten zullen ongeveer € 6,75 euro bedragen. De verzendkosten vanuit andere landen kunnen hoger uitvallen. Producten graag retourneren via DHL of PostNL. Mocht het artikel door de brievenbus passen, dan kunt u ook gebruikmaken van postzegels.

Een bestelling mag u annuleren tot 14 dagen na ontvangst. Zonder opgave van reden. Wettelijk is deze periode 14 dagen.

Hierna heeft u nog eens 14 dagen om uw product retour te sturen. U ontvangt dan het volledige orderbedrag terug. U betaalt zelf de kosten voor retour van huis naar webwinkel.

Maakt u gebruik van uw herroepingsrecht? Dan behoort u het product met alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijze mogelijk bovendien in originele staat en verpakking - aan Hermansbikes.com te retourneren. Vul het meegeleverde retourformulier in en stop deze bij in het pakket/ de brief. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag terug binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Met betrekking tot het te crediteren bedrag geldt het volgende. De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.